Bu haber kez okundu.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi Mazbatasını Aldı
banner232

31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde AK Parti’den Eruh Belediye Başkanlığına seçilen Cevher Çiftçi mazbatasını aldı.

AK Parti'den Eruh Belediye Başkanlığı adayı olan 3305 oy ve yüzde 65 oy alarak Eruh Belediye Başkanlığını açık ara ile kazanan Cevher Çiftçi, mazbatasını İlçe Seçim kurulundan aldı.

Pazar günü yapılan seçimlerde Eruh Belediye Başkanlığını açık ara ile kazanan AK Parti Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi kalabalık bir toplulukla Eruh İlçe seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı.

Cevher Çiftçi, daha sonra belediye meclis üyeleriyle birlikte Eruh Belediyesi'ne geçti.

Belediye binası önünde vatandaşlara hitap eden Cevher Çiftçi, Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç’ın ilçemizi en kötü döneminde alıp çok güzel hizmetlerde bulunduğunu belirterek, Kaymakam Dayanç’ın çok güzel hizmetlerde bulunduğunu, onun yaptıkları her zaman kalbimizde gönlümüzdedir.

Bir hemşerimiz gibi onu hep sevip sayacağız bizden biri oldu artık. Bu bayrağı ondan devralmak benim için ayrı bir onurdur. Gönlünü Eruh’a veren bir kişilik oldu. Kaymakam Murataza Dayanç’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da teşekkür etti.

AK Parti Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Eruh Halkına Teşekkür Etti 

Çiftçi, Vefakârlık abidesi Eruh’umun güzel insanları, sizlerin teveccühü ile bugün Eruh Belediyemizin Ak Belediyelere katılmasının Sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. “Halka Hizmet; Hakka Hizmettir ” ve “ Her Kesimin Başkanı” sloganıyla çıktığımız bu yolda siz değerli halkımızın sayesinde alnımız AK bir şekilde çıktık hamd olsun.

Bizler sadece Eruh’umuzun bugününü değil geleceğini birlikte inşa etmek ve Eruh’umuzun başta işsizlik problemi olmak üzere tüm problemleri ile yakından ilgilenecek, ötekileştiren değil her vatandaşın derdiyle dertleneceğiz.

Sizlerden biri olarak gece gündüz demeden, kapısı herkese açık ve oy veren, vermeyen diye ayırmadan tüm vatandaşlarımızın hizmetkârı olacağız. Bu bağlamda bizlere oylarıyla destek olan olmayan tüm herkese şükranlarımı sunuyorum. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 5 yıl önce

sayın Cevher Çiftçi başkanlığın hayırlı olsun, Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşaAllah Eruh için güzel hizmetlerde bulunursun ve Eruh seni hiç unutmayacak.