Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi ile Siirt Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Arasında Emekliler İçin İndirim Protokolü İmzalandı
banner232

Özel Siirt Hayat Hastanesi ile Siirt Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında 2024  “Emekliler Yılı” kapsamında Tüm branşlarda süresiz %25 indirim protokolü imzalandı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi adına Hastane Müdürü  Necmettin Fırat imzalarken, Siirt SGK İl Müdürlüğü adına ise SGK İl Müdürü Abdulcelil İlbaş imzaladı. 

Özel Siirt Hayat Hastanesinde imzalanan Protokol; emeklilerimizin yaşamın tüm boyutlarıyla sosyal refahlarını ve iyilik hallerini desteklemek, onların bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak potansiyellerini kullanabilmelerini de sağlamak üzere yapılacak çalışmaları kapsayacak şekilde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından 2024 yılının ‘Emekliler Yılı’ ilan edilmesi dolayısıyla Özel Siirt Hayat Hastanesi ve SGK İl Müdürlüğü arasında %25 indirim anlaşması yapıldı.

Hastane Müdürü Necmettin Fırat, “Emeklilerin hayatlarının ikinci baharını en iyi koşullarda geçirmelerini sağlamaları için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından 2024 yılının ‘Emekliler Yılı’ ilan edilmesi dolayısıyla Siirt Sosyal Gğvenlik İl Müdürlüğümüz ile tüm branşlarda süresiz % 25 indirim protokolünün hayırlı olmasını diliyorum. 

Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak, emeklilerimiz için üzerimize düşen vazifeyi layıkıyla yerine getireceğimize inanıyorum ve çok değerli buluyorum” şeklinde konuştu.

Siirt Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdulcelil İlbaş da yaptığı konuşmada, “2024 Emekli Yılı kapsamında emeklilerimizin yaşam kalitesinin yükseltilmesi adına Özel Siirt Hayat Hastanesi  ile %25 indirim protokolü imzalamak için bir araya geldik. Hem ülkemiz hem de şehrimiz adına imzalanan bu protokolün hayırlı olmasını diliyoruz. 

Özel Siirt Hayat Hastanesinin emeklilerin faydalanması adına özel bir çalışma olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Siirt Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdulcelil İlbaş ile Özel Siirt Hayat Hastanesi adına Hastane Müdürü  Necmettin Fırat, indirim protokolüne imza attı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mücahit dursun 5 gün önce

resimdekini gözde marketin önünü hep süpürürken görüyorum. valla çok şaşırdım adamı takdir ettim.

Avatar
abdulkadir deniz 5 gün önce

2 çalışkan kişiyi bir arada görüyoruz. Allah insanlara yardım eden sizin gibi insanların sayısını artırsın.