Bu haber kez okundu.

İl Dışına Sevkleri Durduran Başarılı Ortopedist Nihat Gezgin Şifa Dağıtıyor
banner232

Özel Siirt Hayat Hastanesinin başarılı Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr.Nihat Gezgin şifa dağıtmaya devam ediyor.

Dr. Nihat Gezgin, bir günde yapmış olduğu başarılı ameliyatların bazılarını sayarsak,sağ dirsekte yaralanması, ayak parmağında tümörlü hasta, Kalça kırığı ve radius alt uç kırığı ve son olarak ateşli silahla yaralanmış genci sağlığına kavuşturdu.

İl dışına sevkleri bitiren Özel Siirt Hayat Hastanesinin başarılı Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr.Nihat Gezgin’e işte başvuran hastalar.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Ortopedi Polikliniğine başvuran 30 yaşında erkek hastanın, eski dirsek travma sonrası sağ dirsekte yaralanması yaşamış, eklem içine serbest parça, eklem faresi, olması nedeni ile yüzünü yıkayamaz dişini fırçalayamaz duruma gelmiş hastayı tedavi için il dışına sevk önerilmiş, ancak adını duyduğu  Op. Dr. Nihat Gezgin’e başvuran hasta, Dr. Nihat Gezgin  tarafından hasta açık cerrahi ile serbest parça başarı ile alarak, hastayı eski sağlığına kavuşturdu.
Dr. Nihat Gezgin,hastanın artık Dirseği rahat, hasta  ve biz mutlu ifadelerini kullandı.

23 YAŞINDAKİ GENCİ SAĞLIĞINA KAVUŞTURDU

23 yaşlarında erkek hasta ateşli silah ile yaralanmış gece acile getirilerek, hastaya acil müdahale edildikten sonra Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr.Nihat Gezgin tarafından yapılan başarılı ameliyat ile parçalı dedektif eksik parmak kemiğinin eksik kısmına kendi leğen kemiğinden kemik yedeği aşısı alınarak kısa kalacak olan parmak baları ile primer tamir edilerek, hastanın tedavisi sağlanarak, hastayı sağlığına kavuşturdu.

82 YAŞINDAKİ HASTANIN KALÇA KIRIĞI AMELİYATINI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİ

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr.Nihat Gezgin’e başvuran 82 yaşında kadın hasta kalça kırığından ameliyat edildi ve ertesi gün kendi başına yürüdü.

AYAK PARMAĞINDA TÜMÖR OLAN HASTAYI SAĞLIĞINA KAVUŞTURDU

Özel Siirt Hayat Hastanesinin başarılı Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr.Nihat Gezgin son olarak ayak parmağında tümörlü hastaya yapmış olduğu başarılı operasyondan sonra sağlığına kavuşturdu.

Sağlığına kavuşan hastalar bizleri il dışına yapılacak sevklerden kurtaran  Özel Siirt Hayat Hastanesinin başarılı Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr.Nihat Gezgin’e teşekkür ettiler.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.