Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor Altyapı Sorumlusu Ekrem Kurt, Vali Kızılkaya  ve Milletvekili Gül’e Çağrıda Bulundu
banner232

Siirt İl Özel İdare Spor Altyapı sorumlusu Ekrem Kurt Siirt İl Özel İdare Sporun kapatılması ve sahipsiz bırakılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Ekrem Kurt geçen sene sorumsuz bir şekilde takımın 3 ligden düşürülmesi ve bu senede takıma gösterilen ilgisizliğin tüm sporseverleri ve  kendisini derinden üzdüğünü söyledi.

Ekrem Kurt,  4  yıl önce  kurduğumuz altyapıdan yetişen çocuklar tamda iyi seviyelere ulaşıp ve A takıma oyuncu verecek seviyeye geldiği anda takımı sahipsiz bıraktılar. Altyapımızdan yetişen 14 tane aslan parçası bal Ligi'nde oynayacak seviyeye geldiler ve ilerliyen yılarda her sene en a 6 oyuncu A takımına kazandıracak seviyeye ulaşan bir yapıya sahip olduklarını söyledi.

3-4 sene içerisinde kendi öz kaynağımız la Siirt Sporu layık olduğu üst liglere kendi öz evlatlarımızla çıkaracağımıza inanıyoruz. 

Buradan sayın valimiz Dr. Kemal Kızılkaya ve Milletvekilimiz Mervan Gül’e sesleniyoruz bu memleketin adını ve armasını kendi öz evlatlarımızla devam etirmek için 9 Ağustos’a kadar katılım ucretinin ödenmesini ve mütevazi bir kadroyla bu lige devam etmemiz izin destek verilmesini istiyorum.”İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.