Bu haber kez okundu.

Siirt’te Emeklilere Tatvan Gezisi Düzenlendi
banner232

Siirt Sosyal Güvenlik Kurumu Siirt’te bulunan emeklilere gezi düzenledi.

Siirt’te 2024 emekliler yılı nedeniyle Siirt’teki emekliler Tatvan ilçesinde geziye götürüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde 2024 yılı Emekliler Yılı olarak ilan edildi. Bu kapsamda Siirt’teki emeklilere yönelik Bitlis’in Tatvan ilçesine gezi düzenlendi.

Kahvaltının ardından emekliler, Tatvan gölüne götürüldü. Kendilerine Tatvan'da gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını dile getiren emekli vatandaşlar, organizasyon için SGK Müdürü Abdulcelil İlbaş’a teşekkür ettiler.

Siirt SGK Müdürü Abdulcelil İlbaş ise, "Emeklilerimiz için düzenlediğimiz bu program, onların keyifli vakit geçirmelerini sağladı. Bitlis ve Tatvan'ın doğal güzelliklerini tanıttığımız için mutluyuz," dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memet 2 ay önce

SGK İl Nüdürü A.Celil İlbaş ve Müdür yardımcıları program boyunca gösterdikleri alaka takdire şayandır.Ben bir emekli olarak kendilerine teşekkür ederim.