Bu haber kez okundu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi’nin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Mesajı
banner229

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Demokrasi için basının vazgeçilmez bir araç olduğuna vurgu yapan Başkan Mavi, “Gazeteciler, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğü için olmazsa olmaz bir kuvvettir. Basın bireyler arasında ki sağlıklı ve doğru bilgi akışını sağlayarak, demokrasinin muhafaza edilmesinde önemli rol üstlenmektedir” dedi.

Gazetecilerin halkı doğru bilgilendirmek, yalan ve yanlış bilgilerin önüne geçmek gibi ayrıca önemli bir rol üstlendiğini de belirten Başkan Mavi, “Basına, toplumun milli ve manevi değerlerinin muhafaza edilmesinde, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasında ve Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaatlerinin savunulmasın da büyük ödevler düşmektedir.

Bu zor şartlarda görev yapan, gece gündüz demeden halkımızın doğru ve tarafsız bilgiye ulaşması için canı pahasına görev yapan gazetecilerimizi, basın mensuplarımızı tek tek ayrı ayrı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. 

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle, basın camiasına, çalışanlarına ve ailelerine esenlikler dileyerek, günlerini tebrik ediyor selamlarımı sunuyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.