Bu haber kez okundu.

Zakir Akdağ’dan Teşekkür Mesajı
banner232

Mehmet Zakir Akdağ, yaşadığı rahatsızlıktan ötürü sağlığına kavuşturan Siirt Eğitim Araştırma Hastanesi Doktor ve çalışanlarına ,arayan soran herkese teşekkür etti.
Akdağ yayınladığı mesajında;

27 Haziran Perşembe günü saat 08.00'da geçirmiş olduğum Kalp Kriz nedeniyle  Telefonla arayan Siirt Valimiz Sayın Dr.  Kemal Kızılkaya'ya Ak Parti Siirt Milletvekili Sayın Mervan Gül'e rahatsızlığımı fark eden ve şahsımı hastaneye götüren dostum meslektaşım Ömer Özer'e, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Dr. Aykut Yılmaz, Dr. Muzaffer Aslan ameliyat ekibi Abdullah Güneş, Kenan Kaçak, Mahmut Dalğin, Mehmet Elçiye, KVC Yoğun Bakım Ekibi Veysel Dilek, Müjde Alper Dağ ve Ayten Siper’e Hastane yönetiminden Selçuk Yılmaz ve Engin Erik'e ayrıca bizzat Hastaneye gelen, arayan, mesaj atan özellikle haber siteleri ve Gazete Sütunlarından haber yaparak iyi dileklerini ileten meslektaşlarım ve mesai arkadaşlarıma, Pervarili hemşerilerime, Van'dan gelen akrabalarım ve tüm Dostlarıma canı gönülden teşekkür ederim.

Mehmet Zakir Akdağ 

Siirt Objektif Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.