Bu haber kez okundu.

Yener Tanık, Marmara Bölgesi Kızılay Şubeleri Engelsiz Birim Başkanları İle Bir Araya Geldi
banner232

Kızılay Engelsiz Koordinasyon Kurulu’nun Marmara Bölgesi toplantısı 8 İstanbul’da gerçekleştirildi. 

Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Engelsiz Koordinasyon Kurulu Başkanı Yener Tanık, Bölgesel toplantılar dahilinde Marmara Bölgesi Kızılay şubeleri engelsiz birim başkanları ile bir araya gelerek birim başkanlarının ilettiği sorunları dinledi. 

Engelli bireylerin temel hak ve özgürlüklerini insan onuruna yakışır şekilde kullanabilmesini, hayatın her alanında eşit koşullarda tam ve etkin katılımını, sosyal içermenin desteklenmesini sağlamak amacıyla faaliyetlerinde gönüllü ve aktif görev almalarını teşvik eden Kızılay, 2020 yılında kurduğu Engelsiz teşkilatlanmasının çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Yener Tanık, ülkemizde bulunan şubelerimiz engelsiz birimlerine bağlı üyelerimizin şubelerde Engelli kardeşlerimizin rahatça ulaşabileceği ve şubelerin çalışmalarına katılım sağlayabileceği en rahat ortamı sağlamak ve engelli kardeşlerimizin Kızılay’ın tüm çalışmalarına katılımlarını sağlamak engelleri aşmak ve sosyal anlamda onları kızılay’ın tüm imkanlarını kullanmalarını sağlamaktır dedi.

Tanık, bundan sonra Türkiye’deki bütün bölgeleri gezip bölgesel toplantıları yapıp diğer bölgelerdeki ve illerdeki engelsiz birim Başkanlarıyla bir araya gelip çalışmalarını ve sorunlarını yerinde dinleyip, daha daha iyi hizmet yapmaları konusunda kendilerine destek verileceğini söyledi.

Başkan Tanık,”amacımız engelli  bireylerimizin daha rahat yaşamaları için engelleri kaldırmak onlara Engelsiz bir dünya bırakmaktır.” İfadelerini kullandı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.