Bu haber kez okundu.

Yaz Spor Kursları Başladı: Gençler Orhan Doğan Parkı'nda Sporla Buluşuyor!
banner229

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz spor kursları, deneyimli antrenörlerimizin eşliğinde başladı.

Sporun çeşitli dallarında gerçekleşen bu kurslar, çocukların fiziksel gelişimine ve sosyal becerilerinin artmasına katkıda bulunuyor.

Futbol, voleybol ve basketbol dallarında düzenlenen kurslar, 7 ile 15 yaş aralığındaki öğrencilere yöneliktir. Futbol kursu, pazartesi ve perşembe günleri, toplam 48 öğrenciyle Orhan Doğan Parkı spor sahasında gerçekleştirilmektedir. Voleybol kursu ise, 28 öğrenci ile salı ve perşembe günleri aynı yerde devam etmektedir. Basketbol kursu, pazartesi ve perşembe günleri, 20 öğrenciyle düzenlenmektedir.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bu kurslarla gençlerin yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirmelerini sağlamak ve spor bilincini artırmak amacıyla yaz dönemi boyunca devam edecektir.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.