Bu haber kez okundu.

Yalova’da İhtiyaç Sahibi Ailelere Giyim Yardımı Yapıldı
banner232

Siirtliler Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Yalova Şube Başkanı Cengiz Özçiçek, Yalova'da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak, 39.648 parça kıyafet, ayakkabı ve çanta dağıttı. 

Yalova Siirtliler Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Yalova Şubesinin tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar yapılmaya başlandı.

Siirtliler Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Yalova Şube Başkanı Cengiz Özçiçek yaptığı açıklamada; “Hayırsever hemşerimizin Yalova Siirt Vakfına gönderdiği 39.648 adet Giyim, çanta, ayakkabı vb.ürünleri daha önceden tespit edilen yetim ve ihtiyaç sahiplerine Vakıf binasında dağıtmaya başladıklarını söyledi.

Siirt Vakfı Yalova Başkanı Cengiz Özçiçek  sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini ifade ederek, Kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz ve yaşlılarımız yalnız değildir.
İhtiyaç sahibi, gelir gurubu düşük ve dezavantajlı vatandaşlarımız için çok ciddi bir çalışma ortaya koyduk, hizmet ayrımı gözetmeyerek birleştirici bir anlayış ile vatandaşlarımızın yanınızdayız."Dedi.

Cengiz Özçiçek, kendilerine bir tır dolusu giyim malzemesi gönderen hayırsever hemşerimize teşekkür etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.