Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya,Tıp Fakültesini Kazanan Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmetinden Yararlanan Mehmet Mekin Ahı’yı Kabul Etti
banner232

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Mehmet Mekin Ahı’yı kabul etti.

Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmetinden yararlanan Tıp Fakültesini kazanan Mehmet Mekin Ahı, Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar ve Sosyal Hizmet Merkezi personelleri ile birlikte, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'yı makamında ziyaret ettiler. 

Vali Kızılkaya, "Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmetinden yararlanan öğrencimiz Mehmet Mekin Ahı, Kastamonu Tıp Fakültesini kazanarak bizleri gururlandırdı. Değerli öğrencimize başarılarla dolu bir gelecek temenni etti.” 

Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar, “Sayın Valimize kabullerinden dolayı şükran ve saygılarımızı sunarız.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.