Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya’dan Şirvan Kaymakamı Altıntaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti
banner232

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, İlçe ziyaretleri programı kapsamında, Şirvan ilçesini ziyaret etti.
Şirvan Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş, Belediye Başkanı Necat Cellek, kurum müdürleri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Kızılkaya, Şirvan Kaymakamlığını ziyaret etti.

Şirvan Kaymakamı olarak göreve başlayan Mehmet Ali Altıntaş'ı ziyaret eden Vali Kızılkaya, Kaymakam Altıntaş'a yeni görevinde başarılar diledi. 
Şirvan Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Dr. Kemal Kızılkaya’ya ve beraberindekilere teşekkür etti. 

Yeni hizmete giren Şirvan Hükümet Konağında incelemelerde bulunan Vali Kızılkaya İlçe Emniyet Amirliği ve Şirvan Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Necat Cellek'e görevinde başarılar diledi. 

Ziyaret programında Vali Kızılkaya, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ve İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk eşlik etti.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.