Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, “Tecrübe Hayatta En Pahalı Şeydir”
banner232

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, 2024 Emeklilik Yılı münasebetiyle, Siirt Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü,  tarafından emekliler için düzenlenen programa katıldı.

Etkinliği düzenleyen Siirt Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve Siirt TSO'ya teşekkür eden Vali Kızılkaya, emeklilerin gününü kutlayarak katılımcılarla sohbet etti.

Vali Kızılkaya, emekli kardeşlerimizin tecrübelerinin ve deneyimlerinin kendileri için son derece değerli olduğunu belirterek, "Hayatta en pahalı şey tecrübedir, çünkü her zaman bilgiye ve tecrübeye ihtiyacımız vardır," dedi.

Siirt Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdulcelil İlbaş yaptığı konuşmada, 2024 yılının Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından emekliler yılı ilan edildiğini belirterek, ilimizde emekliler yılı münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini yemek programıda onlardan biri olduğunu söyledi. 

İlbaş, Emekliler için ilimizdeki iki özel hastane ile anlaşma yaparak kendilerine % 25 indirim imkanı sağladık. Otobüs firmaları ve PTT ile indirim anlaşmaları yaptıklarını belirtti.

Yıl içinde çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirten İlbaş, yakın zamanda emeklilerle birlikte bir piknik programı düzenleyeceklerini söyledi. Emeklilere her zaman kapılarının açık olduğunu söyleyen İlbaş, etkinliğe katılanlara teşekkür etti. 

Etkinliğe Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu’da katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal tanik 2 gün önce

2024 yili Emekliler yiliymis iyide emekliler yili olmasaydi dahami kotu olacakti emekliler cok zor durumda bunu hala gormedilermi yazijlar olsun