Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Şirvan/Ormanbağı Köyünde Jandarma Karakol Komutanlığını ve Şehit Hayrettin Dindar İlkokulunu Ziyaret Etti
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya,Şirvan ilçesine bağlı Ormanbağı köyünde vatandaşlarla bir araya geldikten sonra Jandarma Karakol Komutanlığını ve Şehit Hayrettin Dindar İlkokulunu ziyaret etti.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Şirvan-Ormanbağı Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ziyaret ederek kahramanlarımızla bir araya geldi. 

Bölgede güvenlik ve asayiş faaliyetleri hakkında askeri yetkililerden bilgi alan Vali Kızılkaya, jandarma personeliyle bir süre sohbet etti. 

Vali Kızılkaya, “Allah, kahramanlarımızın ayağına taş değdirmesin.” İfadelerini kullandı.

Şirvan-Ormanbağı Şehit Hayrettin Dindar İlkokulunu Ziyaret Etti

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Şirvan-Ormanbağı Şehit Hayrettin Dindar İlkokulu'nda, geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz ve değerli öğretmenlerle buluştu.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, “sınıfları ziyaret ederek öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Onların parlayan gözlerinde geleceğe dair umutlarımız tazelendi. Eğitim yolculuklarında her zaman yanlarındayız.” İfadelerini kullandı.

Ziyarette Vali Kızılkaya’ya, Ak Parti Milletvekili Mervan Gül, Şirvan Kaymakamı Mehmet Ali Altıntaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Özmen, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan ve  Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cengizhan Tükenmez eşlik etti.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.