Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Pervari’de Vatandaşlarla Buluştu
banner232

Vali Dr.Kemal Kızılkaya, İlçe ziyaretleri programı kapsamında Pervari ilçemize ziyaret etti.

Vali Dr.Kemal Kızılkaya ,Botan Çayı üzerinde kurulan Çetin HES Barajı nedeniyle mağdur olduklarını belirten Pervari ilçemize bağlı Güleçler, Narsuyu, Ayvalıbağ ve Gölgeli köylerimizin sakinleriyle bir araya geldi.

Köy muhtarları ve vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen Vali Kızılkaya, devlet olarak her türlü desteği sağlamak için gereken adımların atılacağını ifade etti. 

Vatandaşların kamulaştırma ve Asma Köprü taleplerinin kapsamlı bir çalışma ile ayrıntılı olarak değerlendirileceğini belirten Vali Kızılkaya ,"Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde hareket ederek, hiçbir vatandaşımızın mağduriyetine izin vermeyeceğiz" dedi. 

Vali Kızılkaya’ya, Pervari Kaymakamı Ahmet Gülderen, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, medyasiirt İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Siirt İl Genel Meclisi Başkanı Cangir Bayram, Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, DSİ, AFAD ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürleri eşlik etti.

TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDULAR

Vali Dr.Kemal Kızılkaya, il  ve ilçe Protokolü, Pervari ilçesi Güleçler Köyünde Vefat eden ‘Resul Şahin adlı vatandaşımızın ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileyen Vaki Kızılkaya, Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet diledi.

PERVARİ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Pervari İlçemizde Şakiran Mahallesinde yapımı devam eden Camii İnşaatını yerinde inceleyen Vali Kızılkaya yetkililerden bilgi aldı. 

Vali Kızılkaya ve beraberindekiler Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından Belediye Hizmet Binasını ziyaret ederek, Pervari Belediye BaşkanıTayyar Özcan’dan İlçede yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgi alarak İlçeden ayrıldı.














Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.