Bu haber kez okundu.

VALİ KIZILKAYA, HALKIN TALEPLERİNİ YERİNDE DİNLEDİ VE ÇÖZÜMLER ÜRETTİ
banner232

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, halk ziyaretleri programı çerçevesinde Sakarya Mahallesi Gap Taksi çevresindeki esnaflarımız ve vatandaşlarımızla buluştu.

Esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinleyen Vali Kızılkaya, esnaflarımıza bereketli kazançlar diledi ve talepleri not aldı. Makul taleplerin giderilmesi için ilgili kurum müdürlerini cep telefonu ile arayarak talimat verdi.

Ardından Sakarya Mahallesi Sakıp Beygo Caddesi'nde esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret eden Vali Kızılkaya, burada da vatandaşlarımızla sohbet ederek taleplerini dinledi ve esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diledi.

Siirt'in özgün ürünlerinden olan Cefan Kavunu'nu vatandaşlarımıza ikram eden Vali Kızılkaya, bir manavda vatandaşlarımızla bir süre sohbet etti.
TARİHİ SİİRT ULU CAMİİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Kızılkaya daha sonra tarihi Siirt Ulu Cami'yi ziyaret ederek, Selçuklu mirası eserleri inceledi. Cami İmam Hatibi Nezir Obut'tan bilgi aldı ve cami cemaatiyle bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.