Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya'dan Koruyucu Aileye Anlamlı Ziyaret
banner232

Vali Kızılkaya: "Çocuklarımızın Sevgi Dolu Bir Ailede Büyümesi Temel Görevimiz"
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü dolayısıyla devletimizin koruması altında bulunan evlatlarımıza koruyucu aile olan Zeliha-Ali Elçi çiftini konutlarında ziyaret etti.
Vali Kızılkaya, koruyucu aileyle bir süre sohbet ederek çocukların eğitim durumları hakkında bilgi aldı ve günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti. 

Ziyaret sırasında, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sevgi dolu bir aile ortamında büyümesinin devletimizin en temel görevlerinden biri olduğunu vurgulayan Vali Kızılkaya, "Örnek 'Elçi' ailemizin nezdinde güvenli ve destekleyici bir aile ortamında çocuklarımıza anne-baba sıcaklığını ve şefkatini yaşatan tüm koruyucu ailelerimize teşekkür ediyor, 'Koruyucu Aile Günü’nü yürekten kutluyorum."

Vali Kızılkaya, koruyucu ailelerin önemine dikkat çekerek, daha fazla ailenin bu anlamlı görevi üstlenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.