Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Çanakkale Savaşları Mobil Müzesini Gezdi
banner232

Vali Dr.Kemal Kızılkaya, Milli Şuurun ve tarihi alanın tanıtımına ve bu tarihi mirasın geniş kitlelere ulaştırılmasının büyük katkı sağlayacağı düşünülen Çanakkale Savaşları Mobil Müze Projesi kapsamında 81 ili dolaşan ve ilimizi ziyaret eden Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Mobil Müzesini ziyaret etti.  

Vali Dr.Kemal Kızılkaya,Çanakkale ruhunu Türkiye'nin dört bir yanına taşıyan 'Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı'nın hazırladığı 'Mobil Müze'yi gezdi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bulunan müzede incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. 

Vali Kızılkaya, müzenin Çanakkale Zaferi'nin ruhunu yaşattığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Vali Kızılkaya, müzeyi ziyaret eden çocuklar ve vatandaşlar ile hatıra fotoğraf çektirdi.

İçerisinde Çanakkale Savaşı ile ilgili resim, fotoğraf ve görsel materyaller, savaş objeleri ve temsili asker heykeli bulunan müze, 19 Temmuz'da Kurtalan’da, 20 Temmuz'da ise Baykan'da ziyarete açık olacak. 







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.