Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Bakan Yerlikaya ve Tekin ile Yeni Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı'na Katıldı
banner229

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında düzenlenen, yeni eğitim-öğretim yılına yönelik video konferans toplantısına katıldı.

Okulların açılmasına sayılı günler kala Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında 81 il valisi video konferans yoluyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Özmen, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk ve İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu ile birlikte, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin başkanlığında video konferans yoluyla gerçekleştirilen "Yeni Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

2024-2025  eğitim-öğretim yılı hazırlıkları ve güvenlik önlemlerinin ele alındığı toplantıda, okulların sorunsuz bir şekilde açılması için yapılacak çalışmalar ve koordinasyon konuları görüşüldü.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.