Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Bakan Ali Yerlikaya ve Osman Aşkın Bak İle Video Konferans Toplantısına Katıldı
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Tufan Olğaç ile birlikte, üniversite öğrencilerinin barınma sorunlarının ele alındığı önemli bir Video Konferans Sistemi toplantısına katıldı.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Tufan Olğaç ile birlikte İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak başkanlığında gerçekleştirilen, üniversite öğrencilerinin barınma konusunun ele alındığı Video Konferans toplantısına katıldı.

Toplantının ana gündem maddesi, üniversite öğrencilerinin yurt ve barınma ihtiyaçlarının karşılanması oldu.

Yeni akademik yıl öncesinde öğrencilere sunulacak barınma imkanları ve bu konudaki olası sıkıntıların çözümü için alınacak tedbirler detaylı bir şekilde ele alındı.

Özellikle, yurt kapasitesinin artırılması, öğrencilere yönelik sosyal destekler ve konaklama koşullarının iyileştirilmesi gibi konular üzerinde duruldu.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, toplantıda yaptığı konuşmada, Siirt'te üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarının karşılanması için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vali Kızılkaya, ildeki yurt kapasitesinin artırılması ve öğrencilere daha iyi hizmet sunulması için yürütülen projelerin hızla devam ettiğini belirtti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.