Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Akyayla Köyü Şenliğinde Vatandaşlarla Buluştu
banner232

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Ak Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ile birlikte, Tillo ilçesine bağlı Akyayla Köyü’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen köy şenliğine katıldı.
Şenlikte vatandaşlarla bir araya gelen Vali Kızılkaya, onlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.
Birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları veren Vali Kızılkaya, köylerimizin yaşam kalitesini daha da yükseltmek için canla başla çalışmaya devam ettiklerini vurguladı.
Vali Kızılkaya daha sonra Köydeki gençlerle halı sahada bir araya gelerek, kendileri ile sohbet etti, hatıra fotoğraf çektirdi.
Vali Kızılkaya’ya Tillo Kaymakamı Mehmet Ali Semiz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Özmen, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın ve Tillo Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Gülal Aygül eşlik etti.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.