Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, 15 Temmuz Etkinliklerinde Şehit Ailelerini Unutmadı
banner229

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Şehit ailelerini konutlarında ziyaret etti.

Vali Kızılkaya, 1999 yılında Pervari Sarıyaprak köyü Besta Dereler bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıda şehit olan Güvenlik Korucusu Tahir Tomris’ın ailesini ve yakınlarını konutlarında ziyaret etti.

Vali Kızılkaya, şehidin eşi, çocukları ve yakınlarıyla sohbet ederek, taleplerini dinledi.

Şehidimiz için yapılan duanın ardından, şehit yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen Vali Kızılkaya, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin huzuru ve güvenliği için canlarını feda eden şehitlerin, daima şükran ve minnetle anılacağını belitti.

Vali Kızılkaya, şahit aileleri ve yakınlarının da her zaman yanlarında olacaklarını sözlerine ekledi.

Şehit ‘Tomris’ ailesi de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Kızılkaya ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Ziyaret, şehit ailesine çeşitli hediyelerin takdim edilmesi ile sona erdi. 
Vali Kızılkaya’ya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar eşlik etti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.