Bu haber kez okundu.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın Jandarma Teşkilatının 185. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Mesajı
banner232

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, jandarma teşkilatının 184. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Kızılkaya Mesajında şu ifadelere yer verdi:Saygıdeğer Siirtli Vatandaşlarım; “Geçmişten bugüne tarihi şan ve şerefle dolu kanun ordusu Jandarma teşkilatımız, kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle milletimizin her zaman takdirini kazanmış, sonsuz sevgi ve güvenine mazhar olmuştur.

Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Türk Jandarma Teşkilatımız, vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayışıyla halkımızın huzurunu koruması, güvenlik ve asayişin sağlanması için başta terör olmak üzere her türlü suça karşı canı pahasına azim, inanç ve kararlılıkla mücadele ederek, aziz milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır.

Kahraman Jandarma teşkilatımız, bundan sonra da üstlendiği zorlu görevi başarıyla sürdüreceğine olan inancım tamdır. Üstün görev bilinci, eğitimi ve motivasyonu ile vatan topraklarımız üzerinde görev yaptığı her yerde huzurun teminatı olan Jandarma Teşkilatımızın 185. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, ebediyete irtihal etmiş tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.