Bu haber kez okundu.

VALİ DR. KEMAL KIZILKAYA’NIN ‘24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI’ MESAJI
banner232

Vali Dr. Kemal Kızılkaya,24 Temmuz  Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebietiyle bir Mesaj yayınladı.

Vali Kızılkaya mesajında; "Gücünü kamuoyu desteğinden alan, halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan basın; demokrasinin temel unsurlarından biri olarak önemli ve etkin bir denetim organıdır. 

Bireylerin temel hak ve hürriyetlerine saygılı, kamu yararını gözeten, hukukun temel ilkelerini kendisine amaç edinen ve vatandaş ile devlet arasındaki iletişimi sağlayan basın, aynı zamanda kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir. Bu nedenle, basın toplumumuzun birlik ve beraberliğinde önemli bir rol oynamaktadır.

İlimizin kalkınması için belirlediğimiz hedeflere ulaşmada, tarafsız, güçlü ve sorumluluk sahibi basın mensuplarımızın desteği de büyük önem taşımaktadır. Siirt’imizdeki her türlü gelişmeyi hem yerel gündeme hem de ulusal platformlara taşıyan tüm yazılı ve görsel basınımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu duygularla, görevlerini yaparken hayatını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla gece gündüz demeden çalışan değerli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı tebrik ediyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum”

Dr. Kemal Kızılkaya
Vali

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.