Bu haber kez okundu.

Vali Dr Kemal Kızılkaya ve Eşi Nurten Kızılkaya, Koruyucu Aile Ziyaretinde Bulundu
banner232

Vali Dr. Kemal Kızılkaya'nın eşi, Nurten Kızılkaya ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde yürütülen Koruyucu Aile Projesi kapsamında, ilimizde koruyucu aile olan Tetik ailesini ziyaret etti.
Vali Dr. Kemal Kızılkaya'nın eşi, Nurten Kızılkaya ile birlikte Koruyucu Aile ziyaretinde bulunarak çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilendi. 

Sıcak bir aile ortamı sunan “Tetik” ailesine teşekkür eden Vali Kızılkaya, çocuklarımızın bu tür yuvalarda büyümesinin önemine dikkat çekti.

Vali Kızılkaya, “Bu anlamda, tüm koruyucu ailelerimize üstlendikleri bu önemli görevden dolayı yürekten teşekkür ediyorum.  Devlet olarak her zaman için sizlerin yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Ziyarette, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar ve kurum çalışanları da Kızılkaya'ya eşlik etti.

Koruyucu aile, çocuklarımızın sevgi dolu bir yuvada büyümesi demektir. 

Koruyucu aile olun, bir çocuğun hayatını değiştirin. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.