Bu haber kez okundu.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt’e Asfalt Plenti Kazandırdı
banner232

Siirt Valiliği İl Özel İdaresi, satın aldığı Asfalt Plenti Tesisi ile artık kendi asfaltını üretecek.

Siirt’in yıllardır en önemli ihtiyaçlarından olan asfalt tesisi Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın desteğiyle birlikte hem kamu kaynaklarından tasarruf sağlanacak hem de şehrimiz daha modern ve uzun ömürlü yollarla buluşturulacak.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın büyük destekleriyle kurulan asfalt Plenti yakın zamanda hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya yaptığı açıklamada; İl Özel İdaremizin hızla devam eden projeleri ile Siirt ’imizin  kırsal alanlarındaki altyapısını daha da güçlendireceğiz.

160 Ton/Saat kapasiteliAsfalt Plenti Tesisi, 300 Ton/Saat kapasiteli Kum, Çakıl Kırma/Yıkama ve Eleme Tesisi, Mekanik Stabilizasyon Tesisi yapım çalışmalarımız hızla devam ediyor.

 Vali Kızılkaya, kurulan bu tesislerle yılda  260 Bin Ton asfalt üretimi ve 150  Km yeni yol yapımı hedeflediklerini söyledi.

Vali Kızılkaya, sürdürülebilir kalkınma ve çevre dostu bir kent vizyonuyla hareket ettiklerini vurgulayarak, tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte daha fazla hizmet sunma gayreti içinde olacaklarını belirten Vali Kızılkaya, Bu adımın, kent ekonomisine katkı sağlamak ve altyapıyı güçlendirmek adına önemli bir adım olduğunu dile getirdi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Deniz 2 ay önce

LÜTFEN....Sokak kopeklerinden bıktık artık.her yere mikrop bulaştırıyorlar.hastalıklar arttı.kazalara ve ölümlere sebep olyorlar.Sokak köpekleri yüzünden sokaklarda dolaşamaz olduk.kaç tane çocuk bu saldırılar yüzünden kekekeme oldu biliyor musunuz..Hastanelerin pskiyatri bölümleri vaka dolu.bu çocuklar gelecek hayatlarında kekeme olduğu için travmalar yaşayacak.alay konusu olacak.Uygar ülkelerde sokakta başı boş köpek yok.yeter artık.MASAK RAPORUNA göre köpek maması firmalarının büyük para kazandığı ülkemizde mama lobilerinden para alan sözde sivil toplum,sanatçı,tv ve derneklerin yüzünden saçma bir masum köpek lobisi oluştu..mama parası diye topladıkları paraları kendi zimmetine geçiren bir sürü dernek tespit edildi..eylem yapanlarda bu marjinaller...ne zaman nasıl davranacağı belli olmayan bu VAHŞİ hayvanlar derhal toplanmalı ve temizlenmeli...halk sağlığı ve güvenliği büyük tehdit altında...