Bu haber kez okundu.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, 6 Şubat Depremleri Anısına Düzenlenen Sergiyi Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü dolayısıyla, Siirt AFAD İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Fotoğraf ve Ekipman Sergisi’ni ziyaret etti.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte, deprem felaketini anlatan fotoğraflar sergilenirken, arama kurtarma çalışmalarında kullanılan ekipmanlar tanıtıldı.

Vali Kızılkaya, sergiyi gezerek yetkililerden bilgi aldı ve depremlerde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anarak, afet bilincinin önemine dikkat çekti. Etkinlik, vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.