Bu haber kez okundu.

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı Siirt’te Yapıldı
banner229

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu (5. Bölge) Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Bölge Başkanı ve Siirt Genç Girişimciler Başkanı Yafez Turhan başkanlığında ilimizde gerçekleştirildi.

Toplantıda il başkanları, kurullarında yapılan çalışmaları değerlendirerek genç girişimcilerin iş dünyasında daha fazla yer almasını sağlamak amacıyla atılacak ortak adımlar ve bölgesel işbirlikleri üzerinde görüştü.

Toplantıya, Siirt, Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Şırnak, Adıyaman ve Kilis illerinin genç girişimciler kurulu başkan ve temsilcileri ile kurul üyeleri katıldı.

Siirt TSO Başkan Vekili Çalapkulu’yu Ziyaret Ettiler 

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı için ilimize gelen bölgemizdeki TOBB Genç Girişimciler Kurulu başkanları Toplantı sonrasında, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu’yu ziyaret etti.

Fuat Özgür Çalapkulu, bölge İl Başkanlarına katılımları için teşekkür ederek, her zaman girişimcilerin yanlarında olduklarını belirterek, Siirt özelinde değerlendirmelerde bulundu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.