Bu haber kez okundu.

Tarım ve Orman Müdürlüğünden Kızılay’a Kan Bağışı
banner229

Türk Kızılay'ının 156. kuruluş yıl dönümü vesilesi ile Tarım ve Orman il müdürlüğü personelleri tarafından kan bağışı yapıldı.

Bağış formlarını dolduran çalışanlar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Kızılay tarafından kurulan stantlarda kan bağışı yaptı.

Türk Kızılayı, Bölge Kan Merkezleri, Kan Bağış Merkezleri ve mobil kan bağış araçları ile ülkemizin ihtiyacı olan kanın tamamını gönüllü ve sürekli bağışçılardan karşılamayı hedefleniyor.  

Tarım ve Orman il müdürlüğü çalışanları seferberliğe kurumsal gönüllü olarak katılarak,sağlık durumu yerinde olan personel kan bağışında bulundu.

Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan; "Türkiye'de ve dünyada insani yardım hizmetinde model haline gelen, zor anlarımızda her zaman yanımızda olan Türk Kızılayı'na destek olmak hepimizin görevi. Bir ünite kanın yaklaşık üç kişiye umut olduğundan yola çıkarak Müdürlüğümüz düzenli aralıklarla insani görevimizi yapmak adına sağlık durumu elveren çalışanlarımız gönüllü bağış yapmaktadır. Personelimize  gösterdikleri duyarlılık için ayrıca teşekkür ediyorum. Dilerim ki duyarlı vatandaşlarımızın bağışlarıyla kan stoğumuz arzu edilen seviyelerde olacaktır" dedi.

Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Kızılayı Engelsiz Koordinasyon Kurulu Genel Başkanı Yener Tanık il müdürlüğünü ziyaret ederek kan bağışı etkinliğinden dolayı Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan'a teşekkürlerini iletti.

Ayrıca Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeli Fahrettin Eldemir etkinlikte 35. kez kan bağışı yaparak altın madalya almaya hak kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kazım karatal 5 ay önce

bu kızılaycı şahış ne kadar her resimde her kızılay başkanın paylaşımında ön planda oluyor peki asıl başkan kimdir neden o yokta eskiden olan her karede olıuor asıl başkan hiçmi alınmıyor