Bu haber kez okundu.

Sinek ve Haşerelere Karşı Yoğun İlaçlama Çalışmaları
banner232

Siirt Belediyesi, yaz mevsiminin gelmesi ve hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte artan sinek, böcek ve diğer haşerelerle mücadele için ilaçlama faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekipler, çevre ve insan sağlığını tehdit eden bu canlılara karşı yoğun bir çaba göstermektedir.

İlaçlama ekipleri, günün erken saatlerinden gece geç saatlere kadar kesintisiz bir şekilde, şehrin ana arterlerinden ara sokaklarına kadar geniş bir alanda faaliyet göstermektedir. Mücadelede kapsamlı bir strateji izleyen ekipler, halk sağlığını korumak adına tüm önlemleri titizlikle almaktadır.

Siirt Belediyesi, haşerelerle etkin bir şekilde mücadele etmeye ve Siirt halkına daha temiz bir çevre sağlamaya yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.