Bu haber kez okundu.

Siirt’te Köy Yolları Güzelleşiyor
banner232

Siirt’te Köy Yolları Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimatlarıyla İl Özel İdare Ekipleri Köylerin yaşam standartlarını yükseltmek için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

İl Özel İdaresi ekiplerimizce; Pervari-Medrese Köyü Sivrice Mezrası,Pervari-Palamutu Köyü Yazıcık Mezrası,Eruh-Akmeşe Köyü,Gökçebağ Beldesi - Zorkaya Köy Yolu, Şirvan-İkizler Köyü Çayağzı Mezralarının Yol yapım, bakım ve ıslah çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya yaptığı açıklamada,”Birlikte daha müreffeh bir Siirt için çalıştıklarını, çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyledi.”

Köy yollarını kullanan vatandaşlar, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek, "Köy yollarımızın Yol yapım, bakım ve ıslah çalışmaları bizleri memnun etti. Yollarımız yağmur sularından zarar görmüştü ve çukurlar oluşmuştu.

İl Özel İdaresi Ekipleri bozulan yolumuzu asfalt ile yeniden yapıyor. Devletimiz her zaman buralara hizmet veriyor. Biz çok memnunuz. Sayın Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya’ya ile emeği geçenlere çok teşekkür ederiz” dediler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.