Bu haber kez okundu.

Siirt’te Yaz Kur’an Kursları Tamamlandı
banner232

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tüm Türkiye genelinde “Yaz’a Kur’an’la Merhaba” temasıyla 1 Temmuz 2024 tarihinde başlatılan Yaz Kur’an Kursları, 16 Ağustos Cuma günü itibarıyla sona erdi.

Siirt İl Müftüsü Şakir Pinal, Yaz Kur'an Kursları ile ilgili olarak, "Yaz Kur'an kurslarımız, sevgili yavrularımızın milli ve manevi değerlerle buluştuğu müstesna eğitim mekânlarıdır.
Çocuklarımız bu yaz döneminde, Kur’an-ı Kerim’i, Sevgili Peygamberimizin (sas) örnek hayatını, İslamiyet’in temel değerlerini, yardımlaşma, paylaşma, sevgi ve saygı gibi insan hayatına anlam kazandıran unsurları sevgi temelinde öğrendiler," dedi.

Kursların eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel içerikli etkinliklerle de renklendiğini belirten Pinal, "Değişik etkinlikler ve kadim oyunlar şenliği gibi aktiviteler öğrencilerimize moral kaynağı oldu.
Eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimize, fedakâr ailelerine ve Kur’an kursu öğreticilerimize teşekkür ediyorum. Yüce Rabbim başarılarını daim eylesin," ifadelerini kullandı.

16 Ağustos Cuma günü yapılan kapanış programında, öğrencilere katılım belgeleri ve çeşitli ikramlar sunularak kurslar sonlandırıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.