Bu haber kez okundu.

Siirt’te “Kütüphane Haftası” Kapsamında Anlamlı Söyleşi
banner229

Siirt’te Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ev sahipliğinde, Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından anlamlı bir söyleşi programı düzenlendi.

Etkinliğe Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar ile Kültür ve Turizm İl Müdürü İrfan Tekin de katılım sağladı. Programda, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Başar Taner, “Sevgiye Dokunmak” temalı bir söyleşi gerçekleştirdi.

Duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte, Çocuk Evleri Sitesi ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nde kalan çocuklar da yer aldı. Çocuklar, söyleşi sonunda merak ettikleri soruları yazar Başar Taner’e yönelterek keyifli ve etkileşimli bir ortam oluşturdu.

Söyleşi, kitapların ve sevginin birleştirici gücüne vurgu yaparak katılımcılardan büyük ilgi gördü.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.