Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE KÖY YOLLARI YENİLENİYOR
banner229

Siirt Valiliği, İl Özel İdaresi koordinasyonunda köy yollarının yenilenmesi çalışmalarının aralıksız sürmektedir. 

Siirt İl Özel İdaresi ekipleri, kış aylarında zarar gören ve kullanılamaz hale gelen köy yollarının yeniden asfaltlanması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Bu kapsamda, Siirt Merkez İlçe'nde Doluharman Köyü'ne 2,5 km, Meşedere Köyü'ne 2,2 km, Yokuşbağlar Köyü'ne 1,0 km, Tuz Köyü Yurt Mezrası'na 1,0 km, Havaalanı Beton Yol Bitişi'ne, Sarı Tepe Yol İlt'e 5,3 km, Meydan Dere Köyü'ne 1,0 km asfaltlama çalışmaları tamamlanmıştır.

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya'nın direktif ve talimatları doğrultusunda köy yollarında asfaltlama çalışmalarına başladık. Önceliğimiz kış aylarında zarar gören yolları yeniden yapılandırmak. Şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmaları sürdüreceğiz" dedi.

Canpolat köy yollarında 525 M3 Roadmikx ile onarım ve 2. Kat Sathi Kaplama, menfez ve giriş-çıkışların yenilenmesi, akma ve heyelan ile yol boyunca hendek temizleme işlemlerinin gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.