Bu haber kez okundu.

Siirt’te Jandarma, 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde Unutmadı
banner229

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü etkinlikleri kapsamında, Siirt’teki sokak hayvanlarının ihtiyacını karşıladı.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü kapsamında; Siirt İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi Siirt İbrahim Hakkı İmam Hatip Ortaokulunda seminer düzenleyerek, HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yaptı

Seminer bitiminde Siirt Botan Milli Parkı ve Baykan Çelikli Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk sahasında sahipsiz hayvanlara yemleme faaliyeti icra edildi.

Yaşam alanın heryerinde olmaya devam eden Jandarma ekipleri 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma gününde de hayvanları unutmadıklarını gösterdiler.

Hayvan sahipleri ve hayvan severler Jandarma’nın bu uygulamasından memnuniyet duyduklarından dolayı Jandarma personeline teşekkür ettiler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.