Bu haber kez okundu.

Siirt’te Erasmus Öğrencilerine Eğitim Verildi
banner229

Siirt İlinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Siirt İl  Şube Müdürlüğü (DKMP) ekipleri öğrencilere (Botan Vadisi Milli Parkı, Tillo Tabiat Parkı),yaban hayatının korunması ve hayvan sevgisi ’’ konularında öğrencilere eğitim verdi.
Siirt İlinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Siirt İl  Şube Müdürlüğü (DKMP) ekipleri öğrencilere “Tabiatı koruma, Biyolojik çeşitliliğin önemi, biyokaçakçılık ve İlimizin endemik ve nesli tehlike altında olan türleri,sulak alanların önemi,İlimizdeki yer alan korunan alanlar (Botan Vadisi Milli Parkı, Tillo Tabiat Parkı),yaban hayatının korunması ve hayvan sevgisi ’’ konularında Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen Cedid Derneği Erasmus Avrupa Birliği ESC programı kapsamında İlimizde 2 ay süreyle bulunan yabancı öğrencilere eğitim verdi.

Eğitim kapsamında, kültürel kaynak değerleri  vebiyolojik çeşitliliğin ülke ve insanlık adına öneminin anlatılması, ülke ve bölgenin kültürel kaynak değerleri ve biyolojik çeşitliliğinin tanıtılması ve geleceğimizin teminatı olan ulusal ve uluslar arası gençlerin bu konulardaki farkındalıklarının arttırılması hedeflenmiştir.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.