Bu haber kez okundu.

Siirt’te Coğrafi İşaretlerin ve Markaların Korunması" Konulu Konferans Düzenlendi
banner229

Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlhan Özel Konferans Salonunda düzenlenen "Siirt’te Coğrafi İşaretlerin ve Markaların Korunması" konulu konferans yoğun ilgi gördü.

ValiDr. Kemal Kızılkaya, Valilik himayesinde düzenlenen "Siirt’te Coğrafi İşaretlerin ve Markaların Korunması" konulu konferansa katıldı. 

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte, Doç. Dr. Salih Poleter ve Akademisyen Bilal Bektaş, coğrafi işaretler, fikri mülkiyet hakları ve gıda sahtekarlığına dair önemli bilgiler paylaştı.

Vali Kızılkaya, Siirt’in benzersiz marka ürünlerinin korunması ve hukuki korumanın sürdürülebilirliğine dikkat çekti. 

Bu değerlerin ekonomiye katkısını artırmanın daha çok üretimle sağlanabileceğini vurgulayarak, emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

Konferansa Siirt İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Özmen,Pervari Kaymakamı Ahmet Gülderen, Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, Kültür Turizm İl Müdürü İrfan Tekin, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fuat Özgür Çalapkulu, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.