Bu haber kez okundu.

Siirt’te 3 Ay Yatsı ve  Sabah Namazına Gelen Çocuklara Tablet ve Bisiklet Hediye Edildi
banner232

Siirt il Müftülüğüne bağlı Merkez Hayat Sitesi Mescidi'nde düzenlenen ve 3 ay boyunca yatsı ve sabah namazlarını cemaatle kılmayı teşvik eden yarışma büyük bir coşkuyla tamamlandı.
Yarışma, Siirt Hayat Sitesi Mescidi'nde görev yapan din görevlisi Muhammed Tahir Tren’in öncülüğünde gerçekleşti.

Yarışmanın amacı, gençleri düzenli olarak sabah ve yatsı namazlarını cemaatle kılmaya teşvik etmek ve bu vesileyle manevi değerlere olan bağlılığı artırmaktı. Üç ay süren bu yarışma boyunca, katılımcılar büyük bir özveriyle sabah ve yatsı namazlarını cemaatle kılmak için Hayat Sitesi Mescidi'ne geldiler.

Yarışmanın sonunda, 3 ay boyunca sabah ve yatsı namazlarını düzenli olarak cemaatle kılan katılımcılardan birinciye tablet, ikinci ve üçüncüye ise bisiklet ödülleri verildi.
Bu ödüller, yarışmanın sponsorluğunu üstlenen hayırsever vatandaşlar tarafından temin edildi.

Yarışmanın ödül töreninde konuşan din görevlisi Muhammed Tahir Tren, "Bu yarışma, manevi değerlerimizi ve toplumsal dayanışmamızı pekiştirmek adına önemli bir etkinlik oldu.
Yarışmaya katılan ve düzenli olarak cemaatle namaz kılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu tür etkinlikler, birlik ve beraberliğimizi güçlendirirken, ibadetlerimizi de daha düzenli ve samimi bir şekilde yerine getirmemizi sağlıyor" dedi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, böylesine anlamlı bir yarışmanın düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, gelecekte de benzer etkinliklerin yapılmasını temenni ettiler.
Yarışma, katılımcılara manevi bir motivasyon sağlamanın yanı sıra, cemaatle namaz kılmanın önemini bir kez daha vurgulamış oldu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.