Bu haber kez okundu.

Siirt/Orgeneral Salih Omurtak Kışlasında “Komuta ve Sancak Devir Teslim Töreni"Düzenlendi
banner232

Vali Dr. Kemal Kızılkaya , Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı'nda düzenlenen "Komuta ve Sancak Devir Teslim Töreni"ne katıldı. 

Törende, Azerbaycan Bakü Silahlı Kuvvetler Ataşeliği görevine atanan 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Gaffar Gören ile 3. Komando Tugay Komutanlığı'na yeni atanan Tuğgeneral Mehmet Coşar arasında sancak ve komuta devir teslimi gerçekleştirildi.

Tören, aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Tugay tarihçesi ile görevi devreden ve devralan komutanların özgeçmişlerinin okunmasının ardından sancağın platformdaki yerini alması ve sancak ile komuta devir tesliminin yapılması ile devam etti.

Vali Kızılkaya, komuta ve sancak devir teslimini yapan Tuğgeneral Gören ve Tuğgeneral Coşar'ı kutlayarak başarılar diledi. 

Tören, askeri geçitle sona erdi.

Törene, Şırnak 73. Piyade  Tümen Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, askeri erkan, kurum amirleri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.