Bu haber kez okundu.

Siirtli Muhtarlardan İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk’e Teşekkür Ziyareti
banner229

Siirtli Muhtarlar,  Siirt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından muhtarlık hizmet binalarının eksik teşrifatlarının temin edilmesi üzerine teşekkür ziyaretinde bulundular.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından muhtarlık hizmet binalarının eksik teşrifatlarının temin edilmesi üzerine, Alan Mahallesi Muhtarı Ahmet Birsen, Yeni Mahallesi Muhtarı M. Şefik Ertaş, Algül Mahallesi Muhtarı Münir Gündüz ve Afetevleri Mahallesi Muhtarı Bedirhan Dündar, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muhtarlar, desteklerinden dolayı İl Emniyet Müdürü Öztürk’e minnettarlıklarını ileterek, mahallelerine sağlanan katkının önemine vurgu yaptı.
İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk ise vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi adına her zaman iş birliğine açık olduklarını belirtti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.