Bu haber kez okundu.

Siirt Barosu Yönetim Kurulu'nda Görev Dağılımı Yapıldı
banner229

Siirt Barosu'nun 6 Ekim Pazar günü yapılan seçimlerinde başkanlığa yeniden seçilen Av. Muhammed Alptekin yönetimi görev dağılımı yaptı.

Siirt Barosu 13.Dönem Başkanlık Divanı üyelerinin seçiminde; Başkan Yardımcılığına Av. Serhat SİZER, Genel Sekreterliğe Av. Ayşegül YÜREK ERTEKİN, Saymanlığa Av. Mehmet Vafi BENEK seçildi. 

Kadın Hakları Merkezi ile Çevre ve Hayvan Hakları Komisyonundan sorumlu olarak Av. Muhammed ALPTEKİN, Kamu Avukatları Komisyonu, Genç Avukatlar Meclisi ve Kişisel Verileri Koruma Komisyonundan sorumlu olarak Av. Sinem ÇALAPKULU ASLAN, İnsan Hakları Merkezi ve Dil Komisyonundan sorumlu olarak Av. Serhat SİZER ve Av. Yunus BEYTEKİN, Aracı Takip Komisyonundan sorumlu olarak Av. Mehmet Vafi BENEK, CMK Komisyonu ve Engelli Hakları Komisyonundan sorumlu olarak Av. Fatih KAYAR, Avukat Hakları Merkezi ve Adli Yardım Komisyonundan sorumlu olarak Av. Musab TETİK, Çocuk Hakları Komisyonundan sorumlu olarak Av. Yunus BEYTEKİN, Eğitim Merkezinden sorumlu olarak Av. Rodi BİLEK, Kurtalan ve diğer ilçelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak Av. Ata AYDIN, Spor, Kültür ve Sosyal Etkinlikler Komisyonu, Bilişim Komisyonu ve Avrupa Birliği Komisyonundan sorumlu olarak Av. Salih SAYIN seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.