Bu haber kez okundu.

Siirt Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Halit Aydar “Sebze Halinde Tartışmalar Bitmiyor”
banner232

Siirt Yaş Sebze ve Meyve Halinde giriş çıkışlarda ve yol vermelerden tartışma ve kavgalar devam ediyor.

Halin çok dar ve yetersiz olması nedeniyle yaşanan tartışma ve kavgaların her gün bir kaç kez yaşandığını belirten Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Halit Aydar, bir an önce yeni bir hal binasının yapılmasını istedi.

Aydar” Mevcut hal yirmi yıl önce yapılmıştı. Aradan bu kadar süre geçti. Siirt’in nüfusu arttı. Hal ihtiyaca cevap veremez hal geldi.

Mal indirmek ve götürmek için hale gelen araç sürücüleri arasında yol verme nedeniyle her gün çok sayıda tartışma ve kavgalar yaşanıyor.İşimizi bırakıp yaşanan tartışmaların kavgaya ve üzücü hale gelmemesi için çaba harcıyoruz.

Yine halin yetersiz olması ve koyacak yerin bulunmaması nedeniyle ürünleri çok kısıtlı miktarda getirmek zorunda kalıyoruz. 

Buda maliyetin artmasına ve fiyatların yükselmesine neden oluyor. Bu nedenle acil bir şekilde yeni ve modern bir hal yapılmasını istiyoruz. Bu yapıldığı takdirde ürün artacak, fiyatlar düşecek ve tartışmalar sona erecek.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.