Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Kuzu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’la Dostluk Yemeğine Katıldı
banner232

DEİK Türkiye Endonezya İş Konseyi Üyesi  İlhan Erdal tarafından verilen dostluk yemeğine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımı ile Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu’da  katıldı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımı ile DEİK Türkiye Endonezya İş Konseyi Üyesi, MÜSİAD Ankara Şube E. Başkanı ve Tona Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erdal’ın ev sahipliğinde düzenlenen dostluk yemeğinde, ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan, sektöründe öncü iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldi.

Dostluk yemeğinde sektöründe öncü iş insanları ile bir araya gelen Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, nazik ev sahipliğinden dolayı Sayın İlhan Erdal’a teşekkür etti. 

Verilen dostluk yemeğine hemşehrimiz Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran’da katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.