Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Kuzu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Cezayir-Türkiye İş Forumu’na Katıldı
banner232

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunduğu Cezayir'de, Siirt Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu’da eşlik ederek, Cezayir-Türkiye İş Forumu'na katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki resmi heyetin Cezayir ziyareti vesilesiyle, Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda ve DEİK organizasyonunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun ve Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat'ın teşrifleriyle “Cezayir-Türkiye İş Forumu” gerçekleştirildi.

Siirt Ticaret ve Sanayi odası  Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle DEİK organizasyonuyla Cezayir’de gerçekleştirilen Cezayir-Türkiye İş Forumu’na katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.