Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Türkiye Milli Komitesi’nin 70. Genel Kurulu ve Yönetim Kurulu Toplantısı’na Katıldı
banner229

Siirt TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve ICC Başkan Yardımcısı Güven Kuzu, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde, TOBB Sosyal Tesislerinde yapılan ICC Türkiye Milli Komitesi 70. Genel Kurulu’na ve ardından yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Genel kurul ve yönetim kurulu toplantısını değerlendiren Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve ICC Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kuzu, toplantının son derece yararlı geçtiğini ve yapılan toplantıda görüş ve önerilerin değerlendirildiğini ifade etti.
Başkan Kuzu, Milletlerarası Ticaret Odası’nın (ICC), yüzden fazla ülkede 45 milyon üyesi olan dünyanın en büyük iş örgütü olduğunu, TOBB çatısı altındaki ICC Türkiye milli komitesinin yapılan 70. genel kurul toplantısı sonrası çalışmalarına hızla devam edeceğini ve yapılan yönetim kurulu toplantısı ile önemli kararların alındığını dile getirdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.