Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş İle Bir Araya Geldi
banner232

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize teşrif eden, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile bir araya gelen Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Bakan Göktaş ile bir süre sohbet ederek, ilimize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. 

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş’ı  ilimize bugüne kadar yaptığı ve bundan sonra yapacağı katkılar ve destekler için kendisine teşekkürlerini ileterek, ilimize teşriflerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Siirt TSO Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın Siirt programının ardından Batman’dan uğurladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.