Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkan Vekili Çalapkulu’dan Defterdar İpekçi’ye Hayırlı Olsun Ziyâreti
banner232

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, ilimize yeni atanan Defterdar Yusuf Ipekçi’yi makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Siirt ekonomisi ve iş dünyasının genel yapısı üzerine bir süre sohbet eden Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu,taleplerini de dile getirerek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Siirt Defterdarı Yusuf Ipekçi, kendisine yapılan bu anlamlı ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Siirt TSO Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu’ya teşekkür etti.
Çiçekçi, ziyaretin kendisi ve ekibi için moral kaynağı olduğunu ve Siirt’in ekonomik gelişimi için Siirt TSO ile işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu; Yönetim Kurulu Üyesi Yafez Turhan eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.