Bu haber kez okundu.

Siirt'te Yaz Kur'an Kursları Başlıyor
banner232

Siirt İl Müftüsü Şakir Pinal, 1 Temmuz'da yaz Kur’an kurslarının tüm camilerde ve Kur’an kurslarında başlayacağını söyledi .

Siirt İl Müftüsü Pinal, okulların tatil olmasıyla birlikte 1 Temmuz'da yaz Kur'an kurslarının başlayacağını belirtti. Camilerde ve Kur’an kurslarında eğitimlerle ilgili tüm hazırlıkları tamamladıklarını vurgulayan Pinal, çocuklara Kur'an-ı, Peygamberin sünnetini, camiyi ve manevi değerleri öğretmenin önemine dikkat çekti.
Aileleri, tatil boyunca çocuklarını camilere ve Kur'an kurslarına göndermeye davet eden Pinal, çocukların dini eğitim alabilmeleri için görevlilerin yoğun bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Pinal, "Çocuklarımıza Kur'an-ı Kerim'i öğretmek, onları Kur'an ahlakıyla ahlaklandırmak, Hazreti Peygamberin sünnetini, camiyi, cemaati ve manevi değerleri öğretmek için kursları önemsiyoruz.
Gayemiz, bu çocuklarımıza Allah'ı, Peygamberi, ahlakı, anne ve babaya saygıyı, sevgiyi öğretmek ve hayırlı bir nesil yetiştirmektir. Çocuklar öğrendikleri bilgiler ile ailelerine hayırlı birer evlat olacak," dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.