Bu haber kez okundu.

Siirt'te Okul Servisleri Denetlendi
banner232

Siirt'te 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul servisleri denetlendi. Denetleme sırasında okul servis şoförlerine yeni uygulamalar hakkında da bilgi verildi.

Siirt Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin okulların başlamasıyla birlikte ilimizin birçok noktasında okul servislerinde denetimlerde bulundu.

Oluşturulan ekipler okul servis araçlarını tek tek denetleyerek aşı olmayan ya da PCR testi bulunmayan sürücü ve servis personelinin görev yapmasına izin vermiyorlar. Bu denetimlerin sürekli olarak gerçekleştirileceği öğrenildi.

Öte yandan öğrenci indirip bindirirken servis araçlarının oluşturduğu uzun kuyrukların trafiği aksatmaması için düzenlemeler yapıldığı ve bu düzenlemelerin bu hafta içerisinde yürürlüğe sokulacağı da gelen bilgiler arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.