Bu haber kez okundu.

Siirt'te FETÖ Operasyonu: Aranan Firari FETÖ Üyesi Yakalandı!
banner232

Terörle Mücadelede Kararlılık: Siirt'te 7 yıl , 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunan FETÖ Üyesi tutuklandı.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada; İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilerek engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; *Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma (FETÖ)* suçundan hakkında 7 yıl , 6 ay *kesinleşmiş hapis cezası* ve *aranma kaydı* bulunan *(K.O.)* isimli şahıs, 23.07.2024 günü Siirt il merkezinde yakalanarak, adli makamlara teslim edilmiştir. 

Aziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.